MIÉRT NEM VAGY BOLDOG?

Egészség. Anyagi biztonság. Szerető család. Stabil-nyugodt élet. Egy szóval: boldogság. Ez valami olyasmi, ami lassan már csak a filmekben létezik. A fokozódó gazdasági nyomás, az állandó pénzhiány, a megélhetési gondok, a munkahelyi stressz és az ebből származó családi viszályok mellett nem igazán lehet jó pofát vágni az élethez. De mi van, ha kiderül, hogy mégsem ezek a boldogtalanságod forrásai… Hogy a kudarcok, a sikertelenség, a bizonytalanság egy pontosan meghatározott helyről jön…

MI A BOLDOGTALANSÁG VALÓDI OKA?

Egy 1950-es kutatási áttörés óta több millió ember tapasztalatán alapuló bizonyított tény, hogy az ember összes nyomorúsága, negatív gondolata, félelme, lelki eredetű betegsége, fura-megmagyarázhatatlan viselkedése, egy bizonyos helyről származik.  Minden embernek van egy jólálcázott „része”, amiről a többség nem tud. Neked is van ilyen. Most is veled van, ahogy ezeket a sorokat olvasod, és úgy befolyásol, hogy nem is tudsz róla. És ez nem valami újabb babona, pozitív gondolkodás vagy egyéb hókuszpókusz, hanem konkrét tapasztalatok millióira alapozott tény.

HA TÉGED IS ÉRDEKEL, HOGY:

  • Ki vagy valójában?
  • Honnan jönnek a nemkívánatos érzéseid?
  • Miért vannak összetűzéseid másokkal, munkatársaiddal?
  • Mi az oka a hirtelen támadó fájdalmaknak, amelyeknek az orvosok sem találják az okát?
  • Miért bántasz meg olyanokat, akiket a legjobban szeretsz?
  • Olykor miért kelsz ki magadból?

Akkor vedd kézbe a saját életed!

Gyere el a „Boldogtalanság valódi oka” c. előadásunkra, ahol Bodnár Ákos, tréner színvonalas előadásában egy nem mindennapi témába nyerhetsz betekintést. Nemcsak felfedjük az igazi boldogságod útjában álló – eddig rejtett - akadályt, de olyan megoldással is szolgálunk, aminek köszönhetően világszerte emberek milliói élnek stabil, egészséges és boldog életet!

Bodnár Ákos - Üzletember

FOGLALD LE A HELYED MÉG MA!

Időpont: 2019. június 17. 18:00

Helyszín: 4400, Nyíregyháza, Rákóczi út 18-20. I. emelet

Belépés: Ingyenes

A helyszínen biztosítunk fogyasztható frissítőt, teát, kávét, ropogtatni valókat. Légy a vendégünk!

(Figyelem: a helyek korlátozott számban elérhetőek (100 db), a kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, hogy részvételi szándékodat minél hamarabb jelezd!)

HELYFOGLALÁS

(Töltsd ki az alábbi mezőket!)

Gyere el, frissülj fel, és tudd meg a legfrissebb fejleményeket a boldogság területén!

Mit mondanak róla azok, akik már voltak?

ifj. Adorján Zoltán
"Rövid idő alatt bizonyosságot kaptam, hogy amit hallottam nem elmélet, nem fikció, hanem tény. Érdekes, hogy ezek az ismeretek az iskolák közelében sincsenek, pedig az élet működéséről szól…"
Varga Zsanett

"100%-osan hiteles, remek előadás, végre helyre kerültek a dolgok! Nagyon köszönöm a szerzett tudást!"

KORÁBBI TELTHÁZAS ELŐADÁSAINK